Kunne du tænke dig at deltage i Erasmus+-projekter?

Hvad er Erasmus+-projekter?

Læringsmobilitetsprojekter er en nøglekomponent i Erasmus+-programmet, der gør det muligt for enkeltpersoner at få værdifuld erfaring og færdigheder ved at deltage i uddannelsesaktiviteter i udlandet. Disse projekter er designet til at fremme interkulturel forståelse, personlig og professionel udvikling og udveksling af bedste praksis inden for uddannelse, træning og ungdomsarbejde.

Hvad er fordelene ved at deltage i læringsmobilitetsprojekter?

Der er mange fordele ved at deltage i læringsmobilitetsprojekter, herunder:

  • Forbedrede sprogfærdigheder: Du får mulighed for at forbedre dine sprogkundskaber i praktiske rammer.
  • Kulturel bevidsthed: Du vil få en bedre forståelse af forskellige kulturer og levevis.
  • Personlig udvikling: Du vil udvikle nye færdigheder og tillid til dine egne evner.
  • Karrierefremgang: Du vil forbedre din beskæftigelsesegnethed ved at få international erfaring.

Hvad er omkostningerne ved at deltage i læringsmobilitetsprojekter?

Erasmus+-programmet yder økonomisk støtte til deltagere i læringsmobilitetsprojekter. Denne støtte kan dække rejseudgifter, ophold, måltider og studiematerialer.

Vores organisation:

Ananda Marga Danmark er en non-profit organisation dedikeret til at hjælpe mennesker med at opnå personlig vækst gennem praksis af yoga, meditation og en sund livsstil, som inkluderer en stærk vægt på social service, bæredygtighed og opbygning af fællesskab.

Vi har to hovedprojekter:

1) Et center i København, hvor vi tilbyder yoga- og meditationskurser, kulturelle og pædagogiske aktiviteter og personlig vejledning;

2) Et ashram, gård og læringscenter kendt som "Ananda Gaorii", 80 kilometer fra København, hvor vi har et selvstændigt fællesskab og erfaringsbaseret læringscenter med fokus på spiritualitet, bæredygtighed og en følelse af universel familie.
Sammen med at skabe et miljø for åndelig vækst er et af målene for Ananda Gaorii at bidrage til at skabe større modstandskraft i regionen ved at fremme bæredygtighed, lokal økonomi, samarbejde og fællesskab i samarbejde med andre ngo'er, samfund og organisationer. Gennem afholdelse af og deltagelse i uddannelsesseminarer og arrangementer i samarbejde med medlemmer af andre organisationer har Ananda Marga Danmark opbygget et netværk af partnerorganisationer inden for bæredygtig udvikling, både i Danmark og på europæisk plan.

Hos Ananda Gaorii brænder vi for at fremme tværkulturel forståelse og personlig vækst gennem vores involvering i Erasmus+ projekter. Vores organisation spiller en dobbeltrolle i disse initiativer, idet den er vært for projekter på vores Ananda Gaorii spillested og samarbejder med organisationer i hele Europa for at sende deltagere til udlandet.

Vært for Erasmus+-projekter hos Ananda Gaorii

Beliggende i det fredfyldte danske landskab, giver Ananda Gaorii en ideel ramme for fordybende læringsoplevelser. Vores hjem, en 13 hektar stor økologisk gård og seminarfacilitet, tilbyder en rolig atmosfære, der fremmer personlig refleksion, samfundsengagement og kompetenceudvikling. Vi byder deltagere fra forskellige baggrunde og discipliner velkommen til at deltage i en række forskellige aktiviteter.

Partnerskaber med europæiske organisationer

Vi samarbejder aktivt med organisationer i hele Europa for at udvide vores rækkevidde og tilbyde deltagerne en bredere vifte af læringsmuligheder. Gennem disse partnerskaber sender vi deltagere på internationale praktikpladser, hvilket giver dem mulighed for at opleve forskellige kulturer og opnå værdifuld international eksponering.

Jeg er interesseret i at deltage i et Erasmus+ projekt. Hvad kan jeg gøre nu?

Næste projekter

Hvis du har dansk opholdstilladelse og er interesseret i at deltage i et Erasmus+-projekt, så tjek de tilgængelige projekter herunder:

I Ananda Gaorii (Danmark)

I andre europæiske lande

GALLERY

da_DK